imageFRT

Ved Sygdom

Jeg er naturligvis klar over – at det at stå over for at få en alvorlig sygdom, eller det at du måske allerede lever med en alvorlig sygdom, eller at du er voldsomt bange for at få en alvorlig sygdom… under disse omstændigheder, at man er voldsomt på den!! og at det er ikke altid muligt at opretholde troen på mirakler..for lige netop sig selv…!!

Jeg vil dog sige at…føler man for det! og overkommer man at modtage hjælp! og få styrken og omsorgen og indsigten her via denne her samtalemetode og visdomskilde, til at se anderledes på dit liv, og til at lære at tænke anderledes med din hjerne, så kan du blive klar på, hvad du unikt kan lære af din situation

Vi er her jo for at lære – og hvis man begynder at følge sin nyopdagede læring, – da kan man nå meget langt i den raskere rigtige retning!!!

I stedet for at give op i usikkerhed og hjælpeløshed og forskrækkelse og udelukkende overgive dig selv til andres hænder og til andres mening.

I stedet kan du føle dig aktiv og ansvarlig for dig selv og langt bedre tilpas i din helbredelsesproces. Der er i virkeligheden kun dig selv, der kan helbrede dig helt.

Velkommen